OBS: Du er nu offline

Nyheder fra Den Grønne Gruppe

3F's hovedbestyrelse anbefaler et ja: Nu skal du afgøre OK20

Som den eneste gruppe anbefaler Privat, Service Hotel og Restauration et nej til mæglingsskitsen fra Forligsinstitutionen.

OK20: Nu skal du snart stemme

Sidste uges byggeforlig og weekendens mæglingsskitse har bragt urafstemningen om overenskomster supertæt på. Læs her, hvordan du kan være med til at vende tomlen op eller ned for de nye aftaler.

OK20: Forligsmanden har fremlagt mæglingsskitse

Afstemning om nye overenskomster er rykket et stort skridt nærmere. 16. april bliver resultatet offentliggjort.

OK20: Medarbejdere på mejerierne har fået ny overenskomst

Højere løn, tillæg til faglærte og tidligere pension til elever er nogle af forbedringerne i den nye aftale om overenskomst for medarbejderne på landets mejerier. Arbejdsgiverne har fået øget fleksibilitet for afløsere.

Fagbladet forklarer: Forligsmanden har udskudt konflikten – og hvad så nu?

Årets overenskomstforhandlinger er gået ind i en afgørende fase, og forligsmanden har netop udskudt konflikten i to uger. Fagbladet forklarer her om overenskomstforhandlingernes næste fase.

OK20: Ny overenskomst til anlægsgartnere

Hos 3F er topforhandleren tilfreds med en stribe forbedringer i den nye overenskomst for anlægsgartnere, greenkeepere og servicegartnere. Arbejdsgiverne har fået indført mulighed for at aftale forskudt arbejdstid.

OK20: 3F’ere klapper forhandlinger om grøn overenskomst i gang

Mandag formiddag begyndte forhandlinger om ny overenskomst for medarbejdere, der arbejder som anlægsgartnere, greenkeepere eller med indendørs beplantning.

OK20: Grønne 3F'ere foretrækker højere pension

Anlægsgartnere og ansatte på mejerier, i boligforeninger og på golfbaner skal have nye overenskomster. Det kan blive svære forhandlinger, påpeger formanden for Den Grønne Gruppe i 3F.